Azé' ezt mégse kellett volna, fiúk!

Ha az ember beteg, otthon marad, és otthonról tájékozódik. Ha otthonról tájékozódik, és nem személyesen, akkor más szemszögéből látja, hallja, olvassa a történéseket. A szegedi tüntetéseken ezidáig semmi említésre méltó nem történt. Ezidáig. Azé' ezt mégse kellett volna, fiúk:

Gregor emlékmécseseit átrendezték Szegeden
Szegeden a demonstrálók nemzetiszínű lobogókkal és Árpád-sávos zászlókkal végigvonultak a város főutcáján, miközben azt kiabálták: "Gyurcsány, takarodj!","Nektek is hazudtak!","Magyar testvérek, ez így nem élet!", "Fűt-fát ígértek!", valamint "Gergényi, takarodj!".

Az emberek a Városháza előtt átrendezték a pénteken elhunyt Gregor József operaénekes emlékére vitt mécseseket. Egy 1956-2006 feliratot alakítottak ki, és árpádsávos zászlót húztak fel, majd le a városzászló rúdjára. Mózes Ervin, Szeged jegyzője értesítette a közterület-felügyelet munkatársait, akik a helyszínen figyelmeztették a tüntetőket, hogy hagyják abba az ideiglenes emlékhely átrendezését. Mikor ezt nem tették meg, a művész emlékére elhelyezett virágokat és mécseseket bevitték a városházára - közölte a jegyző. (MTI)