Szeged Plaza, de minek?

Szombat este moziba mentünk, négyesbe feleségemmel és egy baráti házaspárral. Este 8-tól néztünk filmet, azaz a legteljesebb este szórakoztató sávban, a legfontosabb hétvégi napon: másnap még lehet pihenni, és nem munkából kellett rohanni.

A filmnek negyed 11 felé lett vége. Gondoltuk, eszünk még valamit. Hopp, a kajáldás részen csak három hely van nyitva: egy kávézó, egy bár szerűség és az AbOriginal nevű étterem. Semmi más! Már ez is furcsa volt, hiszen javában koraeste ez még, jobb helyek a székesfővárosban ilyenkor nyitnak. Itt meg már minden zárva! Miért? Ennyire halott a Plaza? Vagy ennyire hülyék a vendéglősök???

Na, de itt van nekünk az AbO, másik éttermét Budapesten ismerem, az ott egy elit hely, jó lesz az nekünk. Ráadásul mindenféle ételajánlat kirakva, szerb napok és hasonlók. Együnk!

Ennénk... de konyha már nincs. Éjfélig vannak nyitva (szombat este csak éjfélig???), de a konyha már tízkor bezárt.

Biztos én vagyok a hülye, hogy ilyen késő éjszaka akarok vacsorázni. Csak az alakomra és az álmomra vigyáznak, tudom én. Rendes népek ezek, nem fontos, hogy jól menjen egy hely, nem kell a bevétel, nem kell a haszon, este tíz után ne tessék enni, punk tum!

De ezek után egy Plázás se sírjon, hogy nincs normális forgalom. Csak maguk tehetnek róla!