Tájékoztatott a Fidesz Szegeden

Ma, délután 13 óra körül Kohári Nándor (Fidesz) és Haág Zalán (KDNP) sajtótájékoztatót tartott Szegeden a Városháza előt. Túl sok újságíró nem volt rájuk kíváncsi, de fogjuk, fogják ezt a hideg időre, talán ha zárt térben tartják, vagy adnak forraltbort, vagy valami...

A sajtótájékoztató két témával foglalkozott. Az egyiket a szegedszeggel megírta. A másik téma a csatornázás. Ahelyet, hogy belemélyednénk, hogy mit is mondottak a képviselők, álljon itt egy írás, melyet a megjelent újságíróknak osztottak ki, avagy elfogtunk egy levelet:

Tisztázatlan csatornaügyek

Több hónappal a szegedi csatorna-beruházás szeptember 19-re ígért véghatáridejének lejárta után Szeged több pontján a mai napig sem képesek befejezni a csatornázást. Hirtelen október 20-i majd november 15-i határidőkkel álltak elő a kivitelezők, és mostanság leginkább nem mondanak semmit. Nemcsak arról van szó, hogy Baktóban Tápén és Újszegeden nem tudták tartani a véghatáridőt, hanem ahonnan már levonultak a munkások, számtalan járdát, kocsibeállót, parkolót, Gyálaréten buszmegállót nem állították helyre és kísérletet sem tettek a növényzetben okozott károk pótlására. A beruházás nagyjábóli befejeződésével számunkra egyértelművé vált, hogy nem kívánják helyreállítani Szeged utcáin és közterein az okozott károkat.
Ezért a Fidesz – Magyar Polgári Szövetég szegedi szervezete 2007. januártól - meghirdetett időpontokban - jogsegélyszolgálatot állít fel a Victor Hugo utcai székházában mindazok számára, akiket ilyen kár ért és amikről a beruházók és kivitelezők nem hajlandók tudomást venni.

Hát kíváncsi leszek, hogy mi lesz a végkimenetele az ügynek, vagy a szegedi ellenzék részéről ez is csak egy "itt vagyunk azért" megjelenés lesz...